Актуалният Бонус Код bet365 можете да видите на страницата на букмейкъра. Дали вашия код върви ръка за ръка с интересно предложение, ще разберете в статията, която ви предстои да прочетете.

Бонус Код bet365

Как да използваме Бонус Код bet365

Ако искате да залагате на bet365 спортни залози, то имате възможност да се възползвате от начален бонус с настоящият бонус код bet365 BIGBET. Имайте предвид, че бонус кодът може да се използва по време не регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин. За повече информация, погледнете таблицата по-долу.

Начален бонусБонус детайли
bet365 бонус спортБонус за добре дошли (Важат правила и условия)
Правила и условияПогледнете официалния сайт на bet365
Общи условия18+ | Само за нови клиенти
Бонус Код bet365BIGBET

Като нов играч имате право да се възползвате от офертата. Необходимо е да направите регистрация в страницата на букмейкъра. Стъпките за една успешна bet365 регистрация можете да видите по-долу.

Запомнете, че вие сами избирате дали да активирате кампанията или не. Преди да се възползвате от кампанията прочетете всички правила и условия важащи за нея. Можете да ги намерите на страницата на bet365 както и информация за актуален Бонус Код bet365.

Процес на регистрация – стъпка по стъпка

bet365 изисква от българските играчи да регистрират акаунт в страницата преди да започнат да залагат. Ето и стъпките за една успешна bet365 регистрация:

 • Влезте в страницата на bet365
 • Натиснете бутона „Нов клиент“. Позициониран е горе в ляво
 • Следвайте стъпките във формуляра за регистрация като първо зададете държава по местоживеене
 • Напишете името и дата си на раждане
 • Въведете данни си от лична карта (номер, дата на издаване и орган, който е издал личната ви карта)
 • Напишете телефонният си номер и мейл адрес. Създайте парола и потребителско име
 • Напишете Бонус Код bet365 BIGBET, но запомнете, че той може да се използва по време не регистрация, но няма да променя сумата на офертата по никакъв начин.

След като попълните всички полета и попълните информацията реално сте готови. Нужно е да потвърдите, че сте запознати с правилата на ползване на страницата. Това е последната стъпка от процеса на регистрация.

Селекцията от спортни залози

bet365 е един от най-големите онлайн букмейкъри. Естествено, както може би вече се досетихте това означава, че и селекцията от спортни залози е мащабна. Един от най-богатите пазари е разбира се футбола. Можете да залагате и на баскетбол, бокс, билярд, волейбол, голф, и т.н.

Mоля, имайте предвид,че това е само една извадка от спортовете налични на страницата на букмейкъра и не е изцяло изчерпателна.

Залози на живо

Разбира се, можете да се възползвате и от опцията за bet365 на живо. Ако искате да вдигнете нивото на адреналина малко, то това са правилните залози. Селекцията и тук е доста разнообразна. Можете да изберете залози по футбол, тенис, баскетбол, бейзбол, волейбол, голф и многи други.

Моля, имайте предвид, че лайф стрийминга може да се различава между различни географски дестинации. Също така трябва да имате средства на акаунта си или да сте поставили залог в последните 24 часа.

Мобилна апликация

bet365 мобилна апликация можете да свалите от страницата на букмейкъра. Може да се наложи да минете през различни стъпки в зависимост от това какъв мобилен телефон притежавате.

Методи за плащане

По какъв начин можете да извършвате своите плащания в страницата на bet365? Ето и списък на фирмите, с които работи букмейкъра:

 • Visa
 • Mastercard
 • Epay.bg
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafe card
 • Банков трансфер и други

Минималните съответно максималните суми за внасяне и теглене се различават в зависимост от това кой метод ще използвате. Можете да правите плащания тъй като изберете своя метод на плащане. Моля, имайте предвид, че списъкът съдържа примери на платежни методи на страницата на букмейкъра. Списъкът не е пълен и може да претърпи промени в зависимост откъде достъпвате страницата.

Заключение

bet365 спортни залози са едни от популярните на българският пазар. Букмейкърът е лицензиран и може да бъде ваш легитимен партньор. Регистрацията в страницата е лесна и бърза. Изборът на спортни залози е мащабен и включва всички известни спортове. Имате възможност да залагате и на живо както и през мобилният си телефон. Не забравяйте, че залозите могат да доведат както до печалби, така и до загуби. Залагайте разумно!